Smrt

Můžu umřít? Jak?

Ano, můžeš. Pokud má vůdce skupiny v pravidlech napsáno, že členové můžou zabít vetřelce, je to zákon. Pokud to není napsané, můžete umřít buď až po domluvě – a musí u toho být administrátor, nebo stářím. Taky můžete svou postavu nechat uhořet, utopit se, vyhladovět, ale nebude vám toho pak líto?

Předem říkám, že postavu již nejde oživit a i postava se vám počítá k aktivnímu počtu. Takže ne, opravdu to nebude tak, že si jednu zabijete a budete mít čistý štít. Odchod své postavy napiš:

Místo, kde jsi – Věčný odpočinek

Text…

„Člověk, který nikdy neplakal nežil opravdový život!“ Jan Werich